fbpx
Annonce

Xavi-afsked kan få stor betydning for Sergi Roberto

Peter Vyff - 30.01.24

// Sergi Roberto // Xavi

Der har i noget tid været spekuleret i, hvorvidt Sergi Roberto skulle tilbydes en kontraktforlængelse, hvilket Xavi har været fortaler for. Trænerens afsked betyder dog muligvis, at midtbanespilleren også er fortid til sommer.

Xavi afslørede forleden, at han stopper til sommer, og alt tyder nu på at hans afsked kan få store konsekvenser for Sergi Roberto. Barca-anføreren har kontraktudløb til sommer, og selvom han har ytret sig positivt omkring en forlængelse, har ledelsen endnu ikke inviteret ham til forhandlingsbordet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren har ellers vist sig afgørende i dele af denne sæson, hvor han med flere scoringer har vist, at han fortsat har noget at tilbyde holdet. Xavi har også været vedholdende omkring sit ønske om at beholde den alsidige midtbanespiller, der har tilbragt hele sin karriere hos Barca.

Cheftrænerens exit til sommer betyder dog, at ledelsen måske ikke længere påtænker at tilbyde Sergi Roberto en forlængelse. Det skriver journalisten Javi Miguel fra avisen AS, der også tilføjer, at arbejdet med at finde en erstatning allerede er begyndt.

Beslutningen kan ikke komme som det største chok for veteranen, der de sidste mange år har måtte kæmpe for at blive hos Barca. Sergi Roberto har dog ikke tænkt sig at give op, og han vil med sikkerhed bruge resten af sæsonen på at overbevise ledelsen, at han fortsat har en plads hos Barca - og holdets nye træner har naturligt også noget at skulle have sagt om sagen.

.:FORSIDE:.