fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi spillede en seriøs og professionel kamp'

FCBARCELONA.DK - 14.04.24

 


Det var en tilfreds Xavi Hernández, som lørdag aften talte med pressen efter at have slået Cádiz med 0-1 og samtidig sparet adskillige spillere frem mod tirsdagens opgør i Champions League mod PSG.

Læs Barca-trænerens udtalelser efter kampen her:

Kampen:
'Vi vidste, at vi ville komme til at lide i dag. Cádiz har forbedret sig meget i deres pres efter boldtab og det kunne mærkes i dag. Jeg synes dog, at mine spillere spillede en meget seriøs og professionel kamp, hvor vi holdt hovedet koldt selvom vi havde det svært. Vi skulle have en sejr for at lægge pres på Real Madrid og det lykkedes vi med. I dag deltog spillere, som normalt ikke spiller så meget, og de leverede alle på et højt niveau. Det er tre vitale point'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Joao Félix:
'Joao Félix er en meget talentfuld spiller. Han er glad hos os og spillede en fantastisk kamp. Han scorede et fantastisk mål, men han arbejder også hårdt og lægger pres på modstanderne. Vi giver ham frihed til at udfolde sit talent. I dag gjorde han det fantastisk'.

Rotationer:
'Jeg har et meget godt forhold til alle spillerne i truppen - uanset om de spiller meget eller lidt. Vi er som én stor familie og jeg vidste, at spillerne på banen i dag ville tage et skridt fremad. Jeg synes, at vi har forbedret os som hold. Vi forsvarer bedre, og vi har den ekstra ambition. Vi er nu i den afgørende periode af sæonen og jeg synes, at vi er ved at finde vores topniveau'.

PSG og Real Madrid:
'Nu kommer det bedste, det smukkeste og det mest spændende i hele sæsonen. Det er det perfekte tidspunkt at vi har fundet et højt niveau frem på. På tirsdag venter der os en voldsom fodboldkrig mod PSG, og derefter har vi El Clásico. Vi er ivrige efter at opnå noget stort, velvidende om at det bliver kompliceret'.

// Xavi // Cadiz
.:FORSIDE:.