fbpx

Xavi meldes desperat efter Giovani Lo Celso

Peter Vyff - 28.06.23

// Giovani Lo Celso

Barca har travlt med at finde forstærkninger og de har allerede hentet en af to ønskede midtbanespillere i form af İlkay Gündoğan. Hvis det står til Xavi, så bliver den næste angiveligt Giovani Lo Celso.

Ledelsen ser ud til at lukke en del handler i den kommende fremtid, hvor både Iñigo Martínez og Vitor Roque ser ud til at nærme sig et skifte til Camp Nou. Catalanerne forventes samtidig at tage afsked med en række førsteholdsspillere for at få økonomien til at stemme overens.

Og skulle handlerne blive en realitet, så har Xavi fået næsten alt det han har bedt ledelsen om. Cheftræneren har eftersigende forlangt at få en erstatning for Sergio Busquets, en kreativ midtbanespiller, samt en backup for Robert Lewandowski oppe i front.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Gündoğan ikke direkte minder om Busquets, så har han bestemt evnerne til at udfylde positionen på den dybdeliggende midtbane. Den 18-årige Roque forventes også at kunne træde i fodsporene på Lewandowski, og agere som en kvalitetserstatning når stjerneangriberen må sidde ude.

Xavi står derfor kun og mangler en central midtbanespiller, der kan træde til, når holdet i perioder må undvære det kreative omdrejningspunkt, Pedri. Cheftræneren skulle i den forbindelse have fået øje på Giovani Lo Celso, som han ifølge avisen AS skulle være desperat efter at tilføje på holdkortet.

Det skyldes især Lionel Messi, der for nogle år siden skulle have fortalt Xavi, at Lo Celso er den bedste spiller på det argentinske landshold. Catalaneren har siden da haft fokus på Tottenham-spilleren, der dog de sidste 18 måneder har befundet sig hos Villarreal på en lejeaftale.

Den 27-årige Lo Celso har dog umiddelbart ingen fremtid hos Spurs, som derfor er åbne overfor at lade ham skifte. Tottenham skulle dog forlange tæt på 14 mio. euro for argentineren, der også har tiltrukket sig interesse fra Real Betis, hvor han netop spillede, inden skiftet til Premier League.



.:FORSIDE:.