fbpx

Ferran Torres ønsker ikke at forlade Barca

Peter Vyff - 17.06.24

// Ferran Torres

Ferran Torres er en af mange Barca-spillere, der går en usikker fremtid i møde. Catalanerne er angiveligt klar til at sælge spanieren, hvis buddet skulle være stort nok, men han har efter sigende intet ønske om at forlade Catalonien.

Selvom Ferran Torres i flere perioder har været en af Barcas farligste angribere, vurderes han stadig som en spiller, der kan blive solgt til sommer. Landsholdsspillerens form har ofte været alt for svingende, og selvom han har scoret mål, har hans indsats på banen ofte været for anonym.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanierens fremtid er derfor oppe til stor diskussion, og senest skulle Newcastle have budt 15 mio. euro på ham. Ledelsen afviste dog tilbuddet med det samme, da prisen var alt for lav, men det betyder dog langt fra, at et salg kan afvises i de kommende par måneder.

Kantspilleren er nemlig fortsat en attraktiv spiller på transfermarkedet, da han både kan spille på kanten og som central angriber. Og da Barca har hårdt brug for indtægter for at kunne forstærke spillertruppen, er Torres meget vel en spiller, der kan forlade klubben.

Men ifølge avisen AS har spanieren kun fokus på at få succes hos Barca, hvor han tror på, at ankomsten af Hansi Flick kan gavne hans situation. Tyskeren foretrækker angiveligt fysisk stærke spillere, samt angribere, der kan presse op, og det er netop kendetegn som Torres kan nikke genkendende til.

Og skulle der ende med at komme flere tilbud på kantspilleren, skal buddet være væsentligt højere, samt har han også kun interesse i at spille for hold, der deltager i Champions League. Barca kan derfor få deres hyr med at overtale Torres til et skifte.

torres55F

 

.:FORSIDE:.