fbpx

Marc Guiu sættes i forbindelse med Sevilla

FCBARCELONA.DK - 17.06.24

 


Med ansættelsen af García Pimienta som ny træner for Sevilla, er det oplagt at han retter blikket mod Barca, som  han kender indgående fra sine mange år i den catalanske klub. Planen er angiveligt at leje Marc Guiu.

18-årige Marc Guiu har haft en god sæson, med en hovedrolle for andetholdet Barca Atlétic og en række gode indhop på førsteholdet, hvor det også er blevet til et par scoringer.

Dermed banker han på til førsteholdet den kommende sæson og det forventes, at Hansi Flick vil give ham chanchen for at vise sig frem i sommerens træningskampe mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan.

Artiklen fortsætter under annoncen


Guiu er indiskutabelt frontangriber, så han ville komme til at kæmpe med Lewandowski om spilletiden. Derfor skal Flick beslutte, om Guiu skal blive i førsteholdstruppen som reserve for polakken, eller om han skal lejes ud, for at få flere minutter og mere erfaring.

Her meldes Sevilla klar til at leje catalaneren. Det fortæller avisen Sport. Pimienta ser Guiu som en god mulighed for at styrke holdet efter en skuffende sæson, hvor andalusierne sluttede på en 14. plads.

Sevillas ønske skulle dog være at hente Marc Guiu med det samme, når Barca Atlétic er færdig med sine oprykningskampe og Guiu har holdt lidt ferie, men det er tvivlsomt om Flick accepterer dette, da det ville forhindre ham i at se angriberen an på tætteste hold.

guiu2F

// Marc Guiu
.:FORSIDE:.