fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var en kamp vi kunne have vundet 5-1'

FCBARCELONA.DK - 26.10.23

// Xavi // Shakhtar Donetsk

Efter onsdagens 2-1 sejr over Shakhtar Donetsk ærgrede Xavi sig over, at det blev spændende til sidst. Han følte at holdet kunne have hentet en sikker sejr i hus, hvis spillerne havde været mere effektive foran mål.

'Det var en kamp som alle mente vi ville vinde, men vi gjorde tingene svært for os selv. Vi manglede effektivitet og kunne nemt have vundet 4-1 eller 5-1, men i søndags spillede vi sæsonens mest fysisk hårde kampn og i dag var det næsten de samme spillere. Det var ikke fordi vi slappede af, men deres mål gjorde det svært for os' indledte Barcas træner.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Præstationen af Fermín López:
'Han er en vigtig spiller for os. Han er dynamisk og han kan skyde udefra. Han vil også være betydningsfuld fremover og jeg er meget tilfreds med ham'.

Er spillerne trætte op til El Clásico:
'Vi går 100% ind til El Clásico. Nu skal vi først slappe af og nyde vores sejr, men derefter skal vi parkere den og fokusere på El Clásico. Vi har spillere der har spillet mange minutter'.

Joao Felix måtte forlade banen:
'Det er ikke en skade, men et spark på låret. Der bliver ingen problemer med at spille på lørdag'.

Barca er nu tættere på 1/8 finalerne:
'Det er et fremskridt. Vi har gjort det godt ved at hente ni ud af ni mulige point. Vi er ikke kvalificeret endnu, men det er et vigtigt skridt'.

Budskadet i pausen til spillerne:
'Jeg sagde at det var en kamp der skulle nydes og at vi skulle score et tredje mål, men det gik skidt for os. Vi var ikke effektive nok. Havde vi været det, havde vi vundet med nogle store cifre'.

Hvordan går det med de skadede spillere:
'Det er vigtigt for holdet, at nogle kommer tilbage, men vi må se. Vi vil ikke forcere nogen. De skal være 100% klar, men alle ønsker at spille El Clásico. Det vil handle om deres egne fornemmelser'.

Shakhtars scoring:
'Det bekymrer mig generelt, når det ikke hænger sammen for os. Der var et angreb vi ikke fik afsluttet og det skabte aktionen med Shakhtars mål'.

Iñigo Martínez' indsats i de to seneste kampe:
'Jeg er meget tilfreds med Iñigo. Han har lederegenskaber og er proaktiv i den defensive kæde. Han er en afgørende spiller på sin position. Han er og bliver vigtig for os. Det er en god forstærkning for holdet'.



.:FORSIDE:.