FCBARCELONA.DK - 04.07.21

// Lionel Messi // Argentina // Copa America

Messi blev endnu en gang hovedpersonen, da Argentina i nat spillede sig i semifinalen ved Copa América. Det skete efter en 3-0 sejr over Ecuador hvor Messe først lagde to assist og derefter scorede på frispark. Se højdepunkterne her.

Det tog lidt tid for Argentina at få nedkæmpet Ecuador i kvartfinalen, for det var først i det 39. minut at argentinerne kom foran. Her serverede Messi bolden for fødderne af De Paul, der gjorde det til 1-0. Inden da havde Messi haft en kæmpe mulighed, hvor bolden ramte stolpen.

Ecuador bed godt fra sig og det var først i kampens slutfase, at kampen blev lukket. I det 83. minut fik Messi bolden efter en grum fejl i Ecuadors forsvar og denne gang var det Lautaro Martínez der nød godt af oplægget fra holdets absolutte stjerne.

Da kampen var nået ind i overtiden fik Argentina frispark på kanten af feltet. Det tog Messi og han sendte flot bolden i nettet til en fortjent 3-0 sejr. Dermed er Argentina klar til semifinalen, hvor de møder Columbia, der besejrede Uruguay efter straffespark.

Sergio Kun Agüero kom først på banen i dommerens tillægstid og fik dermed ikke sat sit aftryk på kampen.