Vidal sender klart budskab på de sociale medier

FCBARCELONA.DK - 22.12.19

// Vidal // Alavés

I kampen mod Deportivo Alavés, fik Arturo Vidal den rolle han drømmer om i Barca. Han spillede hele kampen og scorede et mål. Det medførte hurtigt et klart budskab fra chileneren på de sociale medier.

'Den simple kendsgerning aldrig at give op, er måden at få succes på!!!' skrev Vidal på flere sociale medier, efter Barcas 4-1 sejr i går over Alavés.

Udmeldingen skal ses som en reaktion på de frustrationer som Vidal længe har følt i Barca, hvor han mest har haft rollen som indskiftningsspiller. Han har aldrig lagt skjul på, at han ønsker en mere fremtrædende rolle og mere spilletid. Får han ikke det, er han klar til at skifte klub. Det har han slået fast ved flere lejligheder.

I går mod Alavés var Vidal så med fra start og Valverde lod ham blive på banen i de samtlige 94 minutter kampen varede. Her gjorde Vidal en god figur og han krydrede en godkendt indsats med at score holdets mål til 2-0, kort inden pausen.

Der er ingen tvivl om, at kampen mod Alavés var en opmuntring for Vidal og spørgsmålet er, om det kan dæmpe hans iver for at komme til en anden klub, allerede i januars transfervindue. Flere klubber står klar med tilbud, hvor Inter virker mest interesseret.

Nu kan Vidal tage tilfreds på juleferie med håbet om, at indsatsen mod Alavés har overbevist Valverde om, at det skal blive til flere startpladser, når det går løs igen efter årsskiftet.