Victor Font: 'Xavi skal overbevise Messi'

FCBARCELONA.DK - 20.11.20

© Getty Images

Præsidentkandidaten Victor Font fortsætter med at fortælle om sine planer med Barca og han er overbevist om, at med Xavi i en vigtig rolle, skal det nok lykkes at overbevise Messi om, at han skal blive i klubben.

Selvom valget til præsidentposten ikke formelt er udskrevet endnu, har Victor Font forlængst taget hul på sin valgkamp. Han har længe haft støtte af Barca-legenden Xavi, som er tiltænkt en ledende rolle, enten som træner eller manager.

Netop tilgangen af Xavi mener Font kan få Messi til at blive. 'Messi vil lytte til os og han skal præsenteres for vores ideer, så han kender vores projekt. For os er det vigtigt at Messi ved, at vi har et vinderprojekt' kom det fra Font i går.

Det er her at Font tror at Xavi skal på banen. 'Han kender Messi indgående og så vidt jeg ved, stoler Leo på Xavis evner, så han får en vigtig rolle i denne proces. Messi er uerstattelig' fortsatte Font.

'For os er det vigtigt, at han fortsætter. Vores plan er, at tale med ham om dette emne. Det afgørende er, at der er lys for enden af tunnelen med det snarlige valg. Messi vil snart vide hvad der vil ske, alt efter hvem der vinder' afsluttede han.

.:FORSIDE:.