Valverde: 'Vi er henrykte over at kunne hjælpe'

FCBARCELONA.DK - 14.11.19

© Getty Images

Det var ikke sejren på 0-2 Ernesto Valverde glædede sig mest over, da han udtalte sig efter velgørenhedskampen mod Cartagena. Han hæftede sig mere ved at holdet kunne hjælpe mennesker i nød.

'Det vigtigste er klubbens solidariske gestus for at hjælpe, efter det der ramte nogle mennesker for nogle uger siden. Vi er glade for at være kommet og vi er henrykte over at kunne hjælpe befolkningen i Cartagena' kom det fra ham. Det var ofrene for kraftige oversvømmelser i Murcia-regionen der blev samlet penge ind til.

Også på det sportslige plan var Valverde tilfreds. 'Det bedste var at se knægtene fra B-holdet og deres gode indstilling, selvom banen var lidt ujævn og vi skulle passe på os selv' sagde han.

'Det var dejligt at se hvordan spillerne klarede sig i en kamp hvor stemningen var helt anderledes end i en officiel kamp' fortsatte han.

'Der var en dejlig stemning, for alle forstod motiverne til at vi var kommet. Derfor koncenterede tilskuerne sig om at nyde spillerne og se hvad de kunne. Der var ikke det samme på spil som i en kamp i ligaen eller pokalturneringen og i disse tilfælde er der en mere festlig stemning' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.