Tvivlsomt om Suárez og Vidal får spilletid i aften

FCBARCELONA.DK - 12.09.20


I aften spiller Barca sæsonens første træningskamp, hvor Nàstic de Tarragona gæster Estadi Johan Cruyff. Her forventes det ikke at Luis Suárez og Arturo Vidal kommer i aktion, fordi de ikke indgår i Koemans planer.

Det er Koemans første mulighed for at se sine spillere i kampaktion, når Barca i aften møder Nàstic, der til daglig spiller i tredjebedste række. Barca-træneren annoncerede i går, at han stiller med to forskellige hold, der får en halvleg hver.

Her er det dog meget tvivlsom om Luis Suárez og Arturo Vidal får spilletid, for begge spillere har fået at vide, at de ikke indgår i planerne for den kommende sæson og at de derfor må finde sig en ny klub.

Set i det lys vil det ikke give mening, at give dem spilletid mod Nàstic, for Koeman har ikke meget tid til at få sit hold på plads, for om to uger venter den første ligakamp, hvor Villarreal er modstanderen. Derfor skal hollænderen koncentrere sig om de spillere, som han overvejer at bruge i løbet af sæsonen.

Kommer det til at holde stik, at hverken Suárez eller Vidal kommer i aktion i aften, vil det være det endegyldige signal om, at de begge er på vej væk, hvilket der har været masser af forlydender om.

.:FORSIDE:.