fbpx
Annonce

Trincao og Pedri - to helt forskellige skæbner

FCBARCELONA.DK - 20.05.22

// Pedri // Francisco Trincao

I sommeren 2020 startede der to lovende og ukendte talenter i Barca, Trincao og Pedri. Forventningerne til dem begge var store, men den ene har skuffet stort, mens den anden har udviklet sig eksplosivt.

Ikke mange kendte hverken Trincao eller Pedri, da Barca annoncerede at de havde købt de to unge spillere. Pedri blev meldt ud allerede i efteråret 2019, men han spillede sæsonen færdig for Las Palmas, mens Trincao blev annonceret i januar 2020 og spillede videre for portugiske Braga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Begge stod foran deres livs udfordring, for det er mere end svært at få succes i Barca. Her små to år senere er det to helt forskellige skæbner man har set, for Trincao har svært ved at overbevise, mens Pedri har udviklet sig til en verdensklassespiller, der er selvskreven på Barcas mandskab.

De to spillere startede samtidig og reelt samme sted i Barca, men det lå hurtigt fast, at Pedri havde det største potentiale. Trincao kæmpede med at finde sig til rette og præstationerne var ikke overbevisende. Resultatet blev, at han blev udlejet til Wolverhampton i starten af denne sæson.

Pedri nærmest strøg ind og tog hurtigt en fast plads på Barcas mandskab. Spanieren spillede næsten alle kampe, fik debut for den spanske landshold, kom med til EM og senere OL. Sådan en udvikling ser man stort set aldrig.

I dag er der nærmest lysår mellem de to. Trincao har også haft det svært i Wolverhamton og meget tyder på, at han returnerer til den portugusiske liga for at finde sig selv igen. Pedri kan modsat se frem til endnu en sæson med en hovedrolle på Barcas mandskab.

Trincao og Pedri er glimrende eksempler på, hvor forskelligt store talenter kan udvikle sig.

.:FORSIDE:.