fbpx
Annonce

Transfervinduet er slet ikke slut endnu for Barca

FCBARCELONA.DK - 15.08.22

// transfer

Med fredagens indskrivning af seks nye spillere kunne man drage et lettelsens suk i Barcelona, men der er stadig rigtig meget der skal gøres inden transfervinduet lukker den 31. august.

Med La Ligas godkendelse af indskrivningen af Andreas Christensen, Franck Kessié, Rapfinha, Lewandowski, Dembélé og Sergi Roberto, begynder der at tegne sig et billede af et spændende Barca-mandskab i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der kommer dog til at ske flere ændringer de næste par uger, for meget skal stadig falde på plads, nemlig følgende:

Jules Koundé:
Som den eneste af de nytilkomne blev Koundé ikke indskrevet i fredags. Der mangler plads indenfor La Ligas lønregler, så der er brug for at Barca tager afsked med en række spillere, før Koundé for alvor kan kalde sig Barca-spiller.

Spillere der skal væk:
Her står Braithwaite og Umtiti forrest i køen og Barca har længe kæmpet for at sende dem videre i karrieren. Det lykkes helt sikkert inden den 31. august, men spørgsmålet er hvad det kommer til at koste klubben at få dem til at rejse.

Andre spillere kan også være på vej væk. Der er rygter om Frenkie de Jong, Dest, Memphis og Aubameyang. Det er meget sandsynligt at en eller flere af disse spillere forlader klubben denne sommer.

Yderligere forstærkninger:
To spillere rygtes kraftigt til Barca, venstrebacken Marcos Alonso og midtbanespilleren Bernardo Silva. For at de kan komme, skal andre spillere væk, for at skabe plads indenfor lønreglerne.

Det kan ikke afvises at yderligere spillere kan komme til, måske en højreback, især hvis Dest bliver solgt.

Der venter derfor en travl afslutning på transfervinduet for Barcas vedkommende.

.:FORSIDE:.