Tør Valverde satse på Junior Firpo i morgen?

FCBARCELONA.DK - 08.11.19

© Getty Images

Med Jordi Albas lårskade må Ernesto Valverde finde på et alternativ til venstre back og her er Junior Firpo et naturligt valg. Han er dog blevet sorteret fra på det seneste når Alba er blevet aflastet, så spørgsmålet er om han får chancen mod Celta.

Nytilkomne Junior Firpo har haft en noget bumpet start på tilværelsen i Barca efter sommerens skifte fra Real Betis. Da Alba senest var skadet tilbage i september, fik Junior en nærmest mareridtsagtig debut mod Granada, hvor absolut intet lykkedes for ham.

Valverde gav ham chancen for at revanchere sig mod Villarreal og Getafe i de efterfølgende kampe og her gjorde han det glimrende, blandt andet med en scoring. Det så ud til, at Barca havde fået en god vikar for Alba.

Siden har man dog ikke set Junior i aktion. Da Alba vendte tilbage og fik et par pauser, foretrak Valverde at rykke Semedo over på venstre back positionen, selvom Junior var spilleklar. Spilleren fra Den Dominkanske Republik har sågar været sorteret helt fra truppen til flere kampe.

Derfor bliver det spændende at se hvilken rolle der venter Junior i lørdagens opgør mod Celta Vigo. Det er svært at forestille sig, at han ikke bliver udtaget når Alba er skadet, men om han starter inde, er svært at sige.

Ernesto Valverde udtager sin trup i aften efter træningen.

.:FORSIDE:.