Ter Stegens ligarekord stoppede på 499 minutter

FCBARCELONA.DK - 28.06.20

// Ter Stegen

Efter fem kampe i træk uden at lukke mål ind, måtte Ter Stegen overgive sig i går i opgøret mod Celta, der udlignede til 1-1 i kampens 49. minut. Dermed stoppede tyskerens ligarekord på 499 minutter.

Ter Stegens tidligere rekord i ligaen uden at lukke mål ind, lød på 442 minutter. Den blev slået i tirsdags med 1-0 sejren over Bilbao. 450 minutter lød den nye rekord på.

I går blev den så yderligere forbedret med 49 minutter, indtil at Ter Stegen måtte se Smolov gøre det til 1-1 kort ind i anden halvleg, helt præcist det 49. minut. Dermed nåede rekorden lige akkurat ikke op på 500 minutter, men står i dag på 499.

Senere i opgøret måtte Ter Stegen se sig passeret en gang mere, da Aspas i det 88. minut udlignede til slutresultatet 2-2.

Ter Stegen spillede ellers en udmærket kamp og havde flere vigtige redninger, ikke mindst dybt inde i overtiden, hvor han afværgede et forsøg fra en helt fri Nolito.