fbpx

Ter Stegen tager 5. plads for flest spillede kampe

FCBARCELONA.DK - 14.12.21

// Ter Stegen // Osasuna

ps5 art


Det var som ventet Marc-André ter Stegen der vogtede buret for Barca, da de i går spillede 2-2 mod Osasuna. Det var hans kamp nr. 298 for Barca og det indbringer ham en femteplads over udlændinge med flest kampe.

Ter Stegen er indikutabel på Barcas hold og sådan har det efterhånden været en del år. Tyskeren spiller stort set alle kampe og mod Osasuna blev han noteret for sin officielle kamp nr. 298 som blau-grana spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed tager han femtepladsen over de udelandske spillere, der har spillet flest kampe for Barca. Indtil i går delte han femtepladsen med Philip Cocu, der spillede for Barca fra 1998 til 2004.

Ter Stegen er glad for at være i Barca og derfor er det meget sandsynligt, at han får mange flere sæsoner i klubben og dermed flere kampe. Det vil betyde, at han kan avancere yderligere på listen.

4. pladsen indtages af Ivan Raktic med 310, så han bliver nok overhalet denne sæson, mens Javier Mascherano nåede 334. Ham kan Ter Stegen først hente til næste sæson.

Ter Stegens nye holdkammerat Dani Alves ligger på 2. pladsen med 391 kampe, et antal han altså snart begynder at øge. Førstepladsen tilhører naturligvis Messi med surrealistiske 778 kampe, der også er klubrekord.

.:FORSIDE:.