Ter Stegen: 'Setién har nye idéer og vi lytter'

FCBARCELONA.DK - 17.01.20

Marc-André ter Stegen modtog i dag fairplay-prisen 'Premi Barça Jugadors' for hans spil i sidste sæson. I den anledning kommenterede han den aktuelle situation i klubben med ankomsten af Quique Setién som ny træner.

Det er sammenslutningen af tidligere spillere i klubben, l'Agrupació Barça Jugadors, der står for uddelingen af 'Premi Barça Jugadors'. Her lægges der vægt på fairplay samt opførsel på og udenfor banen. Ud over Ter Stegen var også Messi og Piuqé nomineret, men det var altså tyskeren der løb med æren.

Trofæet blev overrakt ved ceremoni på Camp Nou, hvor klubbens ledelse var til stede, blandt dem præsident Josep Maria Bartomeu.

Efter overrækkelsen blev Ter Stegen interviewet og det afledte spørgsmål om de første indtryk med Setién som træner. 'Vi har fået en ny træner, der ønsker at ændre nogle ting. Han kommer med sine egne ideer og vi spillere lytter. Vi håber han bliver en succes. Vi giver alt ved træningen og i kampene, for at vi kan holde os med fremme i det hele og få succes. Vi ligger først i ligaen og det vil vi blive ved med' kom det fra keeperen.

Der kom også en kommentar til fyringen af Ernesto Valverde. 'Jeg vil gerne takke Ernesto for det store arbejde han har udført disse år. Han har vores fulde respekt' sagde Ter Stegen.

Til sidst blev Ter Stegen spurgt, hvordan det går med de knæproblemer, der har holdt ham ude de seneste kampe. 'Jeg træner med truppen igen og jeg glæder mig til, igen at kunne spille med dem og nyde det som jeg allerbedst kan lide' afsluttede han.

.:FORSIDE:.