fbpx

Ter Stegen: 'Med Xavi ved vi hvordan vi skal spille'

FCBARCELONA.DK - 24.11.21

// Ter Stegen // Benfica

instabar


Trods et skuffende 0-0 resultat mod Benfica, hang Ter Stegen ikke for alvor med hovedet, da han udtalte sig efter kampen. Han roste holdet for indsatsen og ægrede sig over, at det ikke lykkedes at score et forløsende mål.

'Jeg har ikke følelsen af et nederlag. Jeg føler stolthed over holdet, for vi ydede en flot indsats. Vi mødte et hold der scorede tre gange mod os i første kamp og det er et godt hold. Vi gjorde et godt stykke arbejde og en stor anstrengelse, men desværre fik vi ikke scoret. Det var ikke nemt og vi manglede et mål' indledte han.

Benfica var meget tæt på at score i overtiden og det kommenterede tyskeren på. 'Vi løb en ret stor risiko for at score og vi var heldige at de ikke fik scoret i den situation' sagde han.

Til sidst blev han spurgt til oplevelsen af Xavi som træner. 'Alle er meget glade for den måde Xavi vil have os til at spille på. Vi er alle meget opsatte, for vi har en idé om hvordan vi skal spille. Vi skal give modstanderne meget lidt plads og det er godt. Med den indstilling vil vi helt sikkert komme til at vinde' afsluttede han.

.:FORSIDE:.