fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Jeg er meget stolt af holdets indsats'

Simon Arun Vrábel - 30.09.23

// Ter Stegen // Sevilla

Efter sejren over Sevilla blev Marc-André ter Stegen interviewet sammen med Sevillas Ivan Rakitic og her jokede de to tidligere holdkammerater, imens Ter Stegen også tog sig god tid til at rose sit hold.

Fredag aften tog Barca imod Sevilla i ligaens 8. runde, og på det andalusiske hold var der et gensyn med den tidligere Barca-spiller og nu Sevilla-anfører, Ivan Rakitic. Sammen med Ter Stegen, som endnu engang bar anførerbindet for Barca, blev de to kaptajner sat i stævne til et fælles interview efter kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi har forsat mange kampe foran os, men vi blev nødt til at forbedre os defensivt, og det gjaldt i øvrigt også mig selv. Vi er alle en del af holdet, og i dag er jeg både glad for sejren og for, at vi holdt nullet. Vi kæmpede godt igennem hele kampen, og jeg er meget stolt af holdets indsats’, indledte Ter Stegen.

’I sidste ende gav vores indsats pote, og det er rigtigt, at vi var lidt heldige med målet, som kom på et tidspunkt, hvor vi begyndte at blive trætte. Vi havde dog en hel masse gode chancer i første halvleg, og vi står tilbage med følelsen af tilfredshed og en glæde over de tre point’.

Afslutningsvis begyndt Rakitic og Ter Stegen at joke med hinanden omkring det skud på mål som Barca-målmanden reddede i midten af første halvleg. ’Vi snakkede faktisk om det lige inden interviewet. Jeg sagde at at det var et godt skud, men jeg kunne parere det alligevel, for jeg kunne se bolden' kom det fra Ter Stegen.

Til sidst kommenterede tyskeren til forhold til Rakitic. 'Vi vil altid have vores venskab. Vi har spillet mange år sammen og det er altid en glæde at se ham tilbage' afslutte han.



.:FORSIDE:.