fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Det var en hårdt tilkæmpet sejr'

FCBARCELONA.DK - 05.10.23

// Ter Stegen // Porto

Marc-André ter Stegen havde flere vigtige aktioner i kampen mod Porto og efter kampen glædede han sig over, at det lykkedes at holde portugiserne fra at score. Han betegnede sejren som et vigtigt skridt for holdet.

Porto kom til flere nærgående forsøg i løbet af opgøret på Estadio do Dragao, hvor de i lange perioder havde Barca sat under pres. Inde i målet leverede Ter Stegen dog endnu en solid indsats og derfor var det også en tilfreds tysker, der efterfølgende udtalte sig i mixed zone.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det blev en hårdt tilkæmpet sejr, men vi lykkedes med at få en meget vigtig sejr på udebane. Det er endnu et skridt frem for os. Vi spillede måske ikke den bedste kamp, men jeg synes vi stod godt forsvaret' kom det fra Barca-keeperen.

'Det blev en sejr som vi måtte lide for, men vi står tilbage med den følelse, at vi er i stand til at lide. Der var nogle der færdige af udmattelse' sagde han videre.

Han blev spurgt, om Barca bedre kan være med i Champions League i denne sæson. 'Vi skal havde jaget de spøgelser væk, for vi skal ikke lægge et unødvendigt pres på os selv. VI skal fokusere på os selv, for vi har et andet hold' var svaret.

Til sidst blev han spurgt til Xavis forlængelse. 'Jeg tror det var vigtigt for ham og jeg kan kun ønske ham tillykke med, at have ændret vores mentalitet og måden at se fodbold på. Vi håber han bliver i mange år' afsluttede tyskeren.



.:FORSIDE:.