fbpx
Annonce

Ter Stegen bliver ikke tysk førstekeeper ved EM

Anders Lang Jensen - 25.03.24

// Ter Stegen

Grundet en langvarig skade til Manuel Neuer, har Barcas Marc-André ter Stegen stået størstedelen af Tysklands kampe i 2023, og han vogtede også buret senest mod Frankrig. Det bliver dog Neuer, der står i målet til sommerens EM.

Det kan være svært at forstå, at Marc-André ter Stegen ikke har været førstemålmand for Tyskland, selv når Manuel Neuer har været skadesfri, men det har endnu ikke været tilfældet. Det bliver det heller ikke til sommerens EM i Tyskland, selvom Neuer lige nu er muskelskadet og er ude af den nuværende landsholdslejr.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi har allerede taget beslutningen, men desværre er Neuer skadet lige nu. Det er kun en lille muskelskade, og han er ikke ude i mange måneder. Det handler om at give spillerne en form for sikkerhed og stabilitet’, siger tyskernes landstræner Julian Nagelsmann.

’Jeg har også fortalt Ter Stegen, at jeg er glad for, at vi stadig har en verdensklassemålmand som reservemålmand. Der kan altid ske ting i fodbold, men beslutningen er taget. Jeg kommer ikke at ændre den, bare fordi der er en lille muskelskade, som går over om otte dage’, siger landstræneren.

Manuel Neuer er ude med en skade i den nuværende samling, hvor det altså er Marc-André ter Stegen, der vogter tyskernes bur. Her vandt Tyskland 2-0 over Frankrig lørdag aften med Ter Stegen fra start, og det samme bliver det mod Holland tirsdag.

Når EM skydes i gang, må Ter Stegen således se sig henvist til bænken, hvis den snart 38-årige Manuel Neuer kan holde sig skadesfri.

terstegen33

.:FORSIDE:.