fbpx
Annonce

Suárez: 'Jeg vil gerne slå Kubalas scoringsrekord'

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.06.20

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez er med sine 191 scoringer for Barca meget tæt på at kunne snuppe tredjepladsen over flest scoringer for Barca fra ungareren Laszlo Kubala. Den rekord hilser uruguayaneren velkommen.

Laszlo Kubala spillede for Barca mellem 1950 og 1961. Her scorede den ungarnske angriber ikke mindre end 194 mål for catalanerne, hvilket var nok til at indbringe ham den statue af ham, der står foran Camp Nou. Nu er Suárez dog tæt på at slå rekorden.

'Jeg siger altid, at rekorder og milepæle kommer af sig selv. Man skal bare fokusere på at hjælpe holdet, så godt man kan. Men chancen for at overhale en legende som Kubala er meget velkommen. Det betyder, at jeg har efterladt et aftryk i en stor klub som Barcelona' siger Suárez til Barcas officielle hjemmeside om rekorden.

Suárez ventes at blive meldt klar fra sin skade senere på denne uge, så den 33-årige uruguayaner kan meget vel snuppe tredjepladsen på topscorerlisten i Barca i denne sæson, hvor der resterer elleve kampe.

Nummer to på listen er César med 232 mål for Barca mellem 1942 og 1955. Nummer et på listen er Lionel Messi med utrolige 627 mål. De to spillere kommer Suárez nok ikke i nærheden af, men tredjepladsen er inden for rækkevidde.

.:FORSIDE:.