fbpx
Annonce

Suárez bomber løs, mens Barca mangler en angriber

Jacob Møller Nielsen - 25.01.21

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez blev smidt på porten i sommer, da Barca ville lave en stor udskiftning i truppen. Udskiftningerne har grundet økonomien ladet vente på sig, og imens Barca-fans venter på en ny angriber, bomber Suárez løs for Atletico.

Uruguayanske Luis Suárez er uden tvivl en af Barcas bedste angribere nogensinde, hvor han er den tredjemest scorende Barca-spiller i historien med 198 mål. Ikke desto mindre skilte Barca sig af med den aldrende og dyre angriber i sommer, da det var tid til en stor udrensning efter et pinligt 8-2 nederlag til Bayern München i CL.

Imens gik Barca på jagt efter en ny angriber, men grundet coronakrisen var det ikke muligt for klubben at få midlerne til den angriber, som de havde i sigte, hvor flere navne blev nævnt. Det efterlod Martin Braithwaite i truppen som den eneste deciderede centrale angriber, hvilket sidenhen har mødt stor kritik, da danskeren ikke ligefrem er anerkendt som en verdensklasse-spiller.

Og selvom Braithwaites præstationer i flere omgange har været ganske gode, så har man i klubben manglet en spiller, som scorer mål på samlebånd ved siden af Lionel Messi, så man kan klare sig, når argentineren ikke er med, eller har en dårlig dag.

Tager man et kig på topscorer-tabellen i ligaen, så finder man pt. en Sevilla-spiller, El Nesyri, på førstepladsen med 12 mål, mens Luis Suárez ligger på andenpladsen med 12 mål foran Messi med 11 mål. Det betyder altså, at uruguayaneren i øjeblikket har scoret flere mål end Lionel Messi.

Det sætter også spørgsmålstegn ved beslutningen om Suárez, da han reelt set kunne have været den angriber, som Barca nu mangler, hvis han havde været i samme form for catalanerne. I stedet spiller han nu for Barcas største konkurrent i denne sæson, hvor uruguayaneren i det seneste opgør mod Valencia scorede for Atletico, da de slog Valencia med 3-1.

Om det havde ændret Barcas mening om Suárez, hvis de vidste, at angriberen fortsat havde meget at byde på, er uvist. Man skal tage in mente, at catalanerne ville have en stor udrensning i truppen, samt at lønningerne skulle ned. Derfor kan det sagtens være, at afskedigelsen af Suárez på sigt fortsat var den rigtige løsning, trods han altså viser storformen frem i Atletico Madrid. 

 

.:FORSIDE:.