Spændende uge venter Barcas spillere

FCBARCELONA.DK - 11.01.21

© Getty Images

Efter tre udekampe på blot syv dage, kunne Barcas spillere i går nyde en tiltrængt fridag. I dag går det så løs igen med en spændende uge, hvor holdet har mulighed for at vinde sin første titel denne sæson.

Der er tryk på i øjeblikket i det pressede program, men humøret i Barcas trup er højt efter sejre i de tre seneste kampe over Huesca, Bilbao og Granada. Nu venter der så en uge der kan give holdet en titel, nemlig den spanske Supercup.

Spillerne træner i dag på Ciutat Esportiva og i morgen formiddag flyver de til Córdoba, hvor semifinalen i supercuppen mod Real Sociedad spilles onsdag aften kl. 21.00. Spillerne træner i morgen aften på kampbanen Estadio Nuevo Arcángel.

Koeman har altså noget usædvanligt valgt at tage afsted dagen før en kampdag, akkurat som man ser det i Champions League. Ellers plejer holdet at rejse på selve kampdagen, når der spilles kl. 21.00.

Hvad der sker herefter, vil afhænge af resultatet af kampen mod Real Sociedad. Vinder Barca, returnerer holdet til Barcelona for at træne i de vanlige omgivelser, men først fredag, da spillerne under alle omstændigheder kan holde fri torsdag.

I tilfælde af en finaleplads rejser holdet til Sevilla lørdag, hvor de om aften træner på Estadio La Cartuja, hvor finalen spilles søndag aften kl. 21.00. Her vil enten Real Madrid eller Athletic Club Bilbao være modstanderen.

Taber Barca semifinalen mod Real Sociedad, kan de holde fri både lørdag og søndag og lade batterierne op til de kommende kampe.

.:FORSIDE:.