fbpx

Sky Sports: Barca er nået til enighed med Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 23.05.24

 


Igår kunne adskillige medier afsløre, at Deco og Bojan fra Barcas sportslige ledelse mødtes med tyske Hansi Flick for at tale om et muligt kommende trænerjob i Barcelona. Nu melder Sky Germany, at parterne er nået til enighed om en aftale.

Meget peger i retning af, at ledelsen med præsident Joan Laporta i spidsen har tænkt sig at fyre Xavi denne sommer. Her skulle tyske Hansi Flick nu være favorit til at overtage trænerjobbet i den catalanske klub og det blev bekræftet af, at Deco og Bojan onsdag rejste til London for at mødes med tyskeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne torsdag er det så Sky Germany, som kan afsløre, at Barca og Hansi Flick angiveligt er nået til enighed om en aftale og at man har indgået en mundtlig aftale om en kontrakt gældende fra denne sommer. Tyskeren skulle have takket ja til en kontrakt på to sæsoner med mulighed for en yderligere forlængelse.

Aftalen med Hansi Flick er dog betinget af, at Xavi stopper som Barca-træner denne sommer, men ifølge avisen Sport skulle præsident Joan Laporta være overbevist om, at man bør gennemføre trænerskiftet.

Der har også været andre trænernavne i spil som Tuchel, Márquez, Motta og De Zerbi, men Hansi Flick skulle altså være i pole position til at blive den kommende Barca-træner.

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.