Skal Barca købe en angriber til blot 14 kampe?

Anders Lang Jensen - 15.02.20

© Getty Images

Selvom vinterens transfervindue endegyldigt har slået dørene i, kan man i Barca fortsætte transferarbejdet. For efter Ousmane Dembelés skade vil klubben angiveligt hente en forstærkning til resten af indeværende sæson.

Som reglerne siger det, skal en eventuel ny spiller være fra La Liga-systemet for at kunne registrere ham i truppen. Her har flere navne været nævnt, og for tiden tyder det mest af alt på, at det bliver Getafes topscorer Angel Rodriguez.

Men en sådan aftale gør at et nyindkøb kun kan registreres i kamptruppen i ligaen. En ny angriber kan ikke nå at blive registreret i den trup, som må spille i Champions League, og Barca er som bekendt allerede ude af Copa del Rey-turneringen.

Efter lørdagens kamp mod Getafe resterer der kun 14 runder af La Liga. Til sommer forventes klubben at hente Inters Lautaro Martinez til Camp Nou, mens skadesramte Luis Suárez og Ousmane Dembelé vender tilbage. På den måde kan et dyrt nyindkøb allerede komme i overskud efter 14 runder i ligaen, der er tilbage.

Netop økonomien er et vigtigt tema omkring Barcas mulighed for at hente en ny angriber. I og med at transfervinduet er lukket vil en sælgende La Liga-klub ikke sælge for enhver pris. Derfor skal Barca nøje overveje, hvorvidt transfersummen vil hænge sammen med en ny angribers fremtidige betydning, når den pågældende maksimalt kan hjælpe holdet i 14 kampe.

.:FORSIDE:.