fbpx
Annonce

Quique Setién: 'Barca har stadig ikke betalt mig'

Jacob Møller Nielsen - 27.01.21

© Getty Images
// Setien

Sagaen med tidligere Barcelona-træner Quique Setién fortsætter ufortrødent, hvor spanieren i et nyligt interview har udtalt, at han fortsat ikke er blevet betalt penge af klubben for den tid han trænede førsteholdet.

Quique Setién havde ikke stor succes, da han ledte Barca-mandskabet i den sidste halvdel af 19-20-sæsonen. Den nu tidligere Barca-træner fik ikke truppen i omdrejninger, og det kostede dem ligaen, mens et ydmygende nederlag på 8-2 til Bayern München bestemt ikke gjorde situationen bedre.

Barcelona fyrede derfor træneren her til sommer, hvor Ronald Koeman i stedet tog over. Det har i nogen tid været kendt, at Setién ikke har været tilfreds med behandlingen fra klubben, da han ikke mener, at han har fået de penge, han skulle have for sin tid i klubben.

I et nyligt interview fortæller Setién endnu engang, at han endnu ikke har set nogle penge, nu næsten et halvt år efter: 'Barca har endnu ikke betalt mig, vi venter stadig,' var den korte melding fra Setién.

Ifølge flere medier skulle der angiveligt være tale om i alt 4 millioner euro, som den nu tidligere træner gør krav på. Imidlertid melder andre medier også, at Barca slet ikke har tænkt sig at betale pengene, da de mener, at Setién har brudt sin kontrakt ved ikke at opfylde kravene godt nok.

Her skulle der være tale om, at det var assistenttræner Eder Sarabia, som i høj grad stod for store dele af træningerne, hvilket Barca ikke skulle have været tilfredse med. Hvordan hele sagaen ender kan man kun vente og se.

 

.:FORSIDE:.