fbpx

Sergi: 'Vi kan kun vende situationen med sejre'

FCBARCELONA.DK - 01.11.21

// Champions League // Dynamo Kiev

Sergi Barjuan holdt mandag eftermiddag pressemøde forud for tirsdagens meget vigtige kamp i Champions League gruppespillet på udebane mod Dynamo Kiev. Her erkendte Barca-træneren, at holdet befinder sig i en meget svær situation.

Læs Barca-trænerens udtalelser herunder.

Krise:
'Jeg kan ikke benægte, at vi befinder os i en svær situation. Den eneste måde vi kan vende situationen og genvinde respekten, er ved at vinde kampe. Vi skal slå i bordet, for en sejr vil betyde meget for os. Samtidig vil det betyde meget for tilhængerne'.

'Jeg tror helt ærligt på, at vores hold, med de spillere vi har, sagtens kan vende situationen og komme på rette vej igen'.

Spillestil:
'Vi skal stadig spille kampen med vores egen stil. Vi skal stå sammen som et hold, have bolden og finde de frie rum hos modstanderen. Det er sådan vi skal vinde kampene og det er sådan, at vi kan genskabe glæden. Jeg har ikke haft meget tid i spidsen for holdet, men mit job er at presse dem til det yderste. Jeg forsøger at nå ind til hver enkelt spiller'.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Debut i Champions League:
'Det er en ære for mig at være træner for en hold i Champions League. Og så endda i Barca hvor jeg selv spillede. Jeg ved, at der følger et kæmpe pres i en klub som Barca, men det ved spillerne også. Det vænner man sig til. Kampen i morgen bliver meget speciel og meget afgørende for os'.

Dembélé:
'Det er meget vigtigt for os at få spillere som Dembélé tilbage. Det er vigtigt for konkurrencen på holdet. Han har været ude i mange måneder og vi skal tage det roligt med ham. Han ønsker at hjælpe holdet og det er dejligt at have ham tilbage'.

Coutinho:
'Mit ønske er at give ham en vigtig rolle. Jeg har talt med ham. Det er hårdt, når ens egne fans pifter af en, men folk har også piftet af mig da jeg var spiller. VI skal stå sammen og støtte hinanden. Når han er en del af holdet og når folk støtter ham, så er han bedst'.

.:FORSIDE:.