fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Ligaen er tæt og vi kæmper videre'

FCBARCELONA.DK - 11.04.21

// Sergi Roberto // El Clásico


Sergi Roberto vendte i går tilbage til holdet efter sin lange skadespause, da han kom på banen i El Clásico. Efter kampen ærgrede han sig over resultatet, men forsikrede om, at spillerne ikke har opgivet at vinde ligaen.

En lårskade har holdt Sergi Roberto ude i længere tid, men i går spillede han den sidste halve times tid af El Clásico, da han afløste Busquets. Efter kampen var han ærgerlig over, at Barca ikke fik point med hjem fra Madrid.

'Det havde været godt at vinde kampen, for så havde vi lagt afstand til dem, men nu er de i stedet gået forbi os. Det er meget tæt og vi vil kæmpe til det sidste' sagde han til tv-stationen Movistar La Liga.

'Vi gjorde hvad vi kunne indtil det sidste. Det var ærgerligt, at vi ikke fik uafgjort, for det var vi tæt på og det havde været et godt resultat. Vi scorede med en halv time tilbage og havde muligheden for at udligne og vinde, men det lykkedes ikke' fortsatte han.

'Indtil i dag var kun afhængige af os selv og hvis vi vandt de resterende af vores kampe, ville vi blive mestre, men vi vandt ikke i dag. Nu må vi vinde resten af vores kampe og håbe at rivalerne smider point. Der mangler stadig meget af ligaen og vi kæmper videre' kom det fra catalaneren.

Også den meget omdiskuterede situation med et muligt straffe til Braithwaite fik en kommentar. 'Jeg stod tæt på og jeg mener der er kontakt. Det irriterer mig at man ikke efterfølgende valgte at bruge VAR. Det kan være dommeren mente at kontakten ikke var nok, men det overraskede mig, at han så hurtigt sagde, at der ikke var noget' sagde Sergi Roberto.

'Jeg har ikke spillet i lang tid, efter at jeg blev skadet i november. Det var vigtigt at få nogle minutter for at kunne hjælpe holdet i de kampe der mangler' afsluttede han om sit comeback.

.:FORSIDE:.