Seks medlemmer forlader Barcas bestyrelse

FCBARCELONA.DK - 10.04.20

© FC Barcelona

Konflikterne i Barcas bestyrelse fortsætter, efter at præsident Josep Maria Bartomeu forleden bad fire medlemmer gå af. Nu har hele seks medlemmer meddelt at de forlader bestyrelsen i utilfredshed med klubbens ledelse.

Der tegner sig et noget kaotisk billede af Barcas bestyrelse i øjeblikket, hvor der ellers var massivt behov for at stå sammen midt i den alvorlige corona-krise. Det er primært de meget omtalte smædekampagner mod konkrete personer, blandt dem Messi og Piqué, der er årsagen til konflikten.

Håndteringen af sagen, hvor mange føler det trækker for længe ud med at pege på de ansvarlige, får stor kritik fra mange sider og mange i bestyrelsen mener der er behov for at afholde præsidentvalg snarest muligt.

Bartomeu reagerede på utilfredsheden ved at bede fire af de mest kritiske medlemmer fra bestyrelsen træde tilbage, blandt dem vicepræsident Emili Rousaud. Nu kommer der så et modsvar til præsidentens anmodning.

I et brev præsenterer seks medlemmer af bestyrelsen, blandt dem Rousaud, nu sin afgang. De argumenterer med, at de ikke længere kan stå inde for den måde klubben ledes på og henviser direkte til smædekampagnerne på de sociale medier. Samtidig opfordrer de også til præsidentvalg, så snart omstændighederne tillader det.

Der er endnu ikke kommet en officiel reaktion fra Josep Maria Bartomeu på brevet fra de seks afgående bestyrelsesmedlemmer.

.:FORSIDE:.