Sæsonen blev en skuffelse for Clement Lenglet

FCBARCELONA.DK - 30.06.21

// Lenglet


Clement Lenglet vil næppe tænke tilbage på sæsonen 2020/21 med glæde. Efter en ustabil sæson med Barca fik han en uheldig rolle i mandags da Frankrig nærmest sensationelt røg ud af EM. Spørgsmålet er, om Barca stadig vil bruge ham.

Lenglet fik sin første plads fra start for Frankrig ved EM, da holdet mandag mødte Schweiz i 1/8 finalen ved EM. Det blev ikke nogen god oplevelse, hverken for Lenglet eller det franske landshold.

Da Schweiz kom foran efter et kvarter, så Lenget meget passiv ud og resten af halvlegen virkede han uengageret og uskarp. Det tog landstræner Deschams konsekvensen af i pausen, da han skiftede Lenglet ud.

Resultatet blev som bekendt at Frankrig røg ud efter straffespark og dermed fik EM en kedelig slutning for Lenglet, for det var tydeligt, at Deschamps ikke følte at Barca-spilleren slog til.

Heller ikke sæsonen med Barca har været god for Lenglet. Selvom det blev til masser af spilletid, var det ikke en overbevisende Lenglet man så i lange perioder. Det var en af årsagerne til, at Barca lukkede flere mål ind end man er vant til at se.

Selvom mest nok tyder på at Koeman vælger at beholde Lenglet fordi man også skal af med Umtiti, kan det ikke afvises at Barca vi lytte på tilbud, hvis andre klubber viser interesse.

.:FORSIDE:.