fbpx
Annonce

Ronaldinho anholdt i Paraguay med falske papirer!

FCBARCELONA.DK - 05.03.20

© Getty Images
// Ronaldinho

Barca-legenden Ronaldinho er i nat dansk tid blevet anholdt i Paraguay med mistanke om, at han forsøgte at komme ind i landet med falske papirer. Lige nu tilbageholdes han på et hotel, mens sagen undersøges.

Sagen om Ronaldinho trækker store overskrifter i både Sydamerika og Spanien. Det ligger fast at han ankom til Paraguay i går, hvor han uden problemer kom gennem paskontrol og told. Han tog straks videre til sit hotel.

Senere konstaterede de lokale politimyndigheder, at Ronaldinho havde fremvist falsk dokumentation ved ankomsten. Der var tale om et falsk paraguayansk pas, hvor Ronaldinho fremgik med eget navn og billede, men med angivet nationalitet fra Paraguay.

Det medførte straks en anholdelse på hotellet, hvor Ronaldinho nu tilbageholdes, men det undersøges, hvad der er årsagen til de falske papirer og hvilke konsekvenser det skal have.

Ronaldinho tog til Paraguay for at promovere en bog og for at deltage i et velgørenhedsarrangement, så rejsen til Paraguay var planlagt i forvejen. Samtidig ligger det også fast, at Ronaldinho ikke på nogen måde forsøgte at skjule, at han rejste ind i landet.

Spekulationerne går på, at Ronaldinho for nylig har fået inddraget sit brasilianske pas på grund en igangværende sag hjemme i Brasilien omkring et par store bøder, som han skal betale på grund af opførelse af en ejendom uden tilladelse. Noget kunne tyde på, at Ronaldinho ikke ønskede at aflyse sin rejse til Paraguay og at han derfor fik lavet en falsk dokumentation.

Ronaldinho er ambassadør for FC Barcelona og det er for nyligt kommet frem, at klubben planlægger en hyldestkamp for han. Derfor ærger historien om Roanldinho i Paraguay helt sikkert klubben, men om sagen får konsekvenser for hans relation till Barca, er stadig for tidligt at sige.

.:FORSIDE:.