fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Var nervøs da jeg holdt min tale'

Simon Arun Vrábel - 09.08.23

// Sergi Roberto // Gamper // Tottenham

Sergi Roberto var yderst ydmyg og stolt, da han efter Gamper-opgøret mødte pressen. Her var der blandt andet stor ros til Lamine Yamal, som havde en stor andel i holdets flotte comeback i kampens sidste 10 minutter.

For første gang i 10 år oplevede Sergi Roberto Gamper-opgøret med anførerbindet på armen, og det var tydeligt at mærke på catalanerens udtalelser efterfølgende, at opgaven havde en stor betydning for ham.

Hvert år når Gamper-opgøret spilles, er det kutyme at holdets træner og anfører begge siger nogle ord til de fremmødte fans. Tidligere har det været spillere som Xavi, Iniesta, Messi og Sergio Busquets som har haft den opgave, så det var nogle store støvler, som Sergi Roberto skulle udfylde, og det skabte nervøsitet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det er en ære for mig at bære anførerbindet og være kaptajn for det her hold, for jeg har været culé siden jeg var barn. Derfor er det en ekstra speciel oplevelse. I starten af talen var jeg nervøs, men jeg har igennem mange år set, hvordan mine holdkammerater gjorde det, og det hjalp’, indledte Sergi Roberto ifølge avisen Mundo Deportivo.

’Sejren i dag viser, at vi kan kæmpe med i alle turneringer, og det er en god måde at starte sæsonen på. Selvom jeg allerede nu udlever min drøm ved at være anfører for det her hold, så vil det også være en enorm drøm, at løfte Champions League-trofæet’, forsatte den 31-årige anfører, inden han talte om den flotte 4-2 sejr, som den 16-årige Lamine Yamal have en stor andel i.

’Vi bliver nødt til at være tålmodige med Yamal. Han er en fantastisk spiller, som gør en enorm forskel. Jeg ønskede ham også tillykke inde på banen, men vi skal ikke presse hans udvikling. Alle de unge spillere arbejder godt og udvikler sig meget lovende, og jeg vil opfordre dem alle til at forsætte de gode takter' afsluttede han.



.:FORSIDE:.