River Plate afviser Barcas interesse for Gallardo

Magnus Wind - 08.11.19

© Getty Images

Efter en periode med svingende resultater er sædet under Ernesto Valverde atter blevet varmt. River Plates succestræner, Marcelo Gallardo, er blevet nævnt som en mulig afløser for Valverde, men det afviser den argentinske klub. 

Den dårligste sæsonstart i 25 år har gjort, at rygterne vedrørende en fyring af Valverde har været intense, da både spillet og resultaterne har været svingende. Senest blev det kun til 0-0 hjemme på Camp Nou mod Slavia Prag i Champions League. Den hollandske landstræner og tidligere Barca-profil Ronald Koeman har været den største favorit til at blive den nye træner for catalanerne, men også River Plates succestræner Marcelo Gallardo, har været inde i billedet. 

I følge den argentinske klubs præsident, Enzo Francescoli, så er rygterne om Marcelo Gallardo dog falske. 'Jeg ved hvad alle læser, og er glad for at en klub af den størrelse kigger på ham, men der er intet af det som er rigtigt. Hvert år i december evaluerer Gallardo sin situation i klubben, om han vil fortsætte eller ej' sagde Enzo Francescoli til TyC Sport.

Desuden har Barca også afvist at have været i kontakt med Gallardo, som er den mest succesfulde træner i River Plates historie, hvor han blandt andet har vundet Copa Libertadores og flere argentinske mesterskaber. 

.:FORSIDE:.