fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Coutinho burde måske gå ned i løn'

FCBARCELONA.DK - 15.05.20

© Getty Images
// Rivaldo

Den tidligere Barca-profil Rivaldo er igen ude og kommentere aktuelle emner omkring klubben, blandt andet mulige forstærkninger, et bytte mellem Pjanic og Arthur og så er der også et godt råd til Coutinho.

Rygtebørsen er brandvarm lige nu med rigtig mange navne der sættes i forbindelse med Barca. Rivaldo råder dog sin tidligere klub til, at skubbe næste sæson i baggrunden. 'Klubben bør fokusere på nutiden og det der resterer af ligaen. Der skal nok komme tid til at tale om forstærkninger' udtaler brasilianeren i følge avisen Sport.

Rygter taler om et bytte mellem Pjanic og Arthur, men det synes Rivaldo ikke vil være en god idé. 'Jeg synes han er en rigtig god spiller, ligesom Arthur Melo, der ville være et fantastisk køb for Juventus, for han er i en kategori for sig selv. Jeg mener dog klart at han bør bliver i Barca, for han er ung og kun lige kommet' siger han videre.

Også Coutinhos situation får en kommentar, efter at brasilianeren er blevet opereret i anklen og dermed kan gå glip af resten af sæsonen. 'Nogle gange når det går dårligt, bliver uheldene ved med at forfølge dig. Det kunne have være et perfekt tidspunkt at billere på og måske overbevise Barcelona om, at de ikke skal sælge ham' fortsætte Rivaldo.

Han slutter af med et godt råd til Coutinho, hvis han skal genvinde Barca-tilhængernes tillid. 'Han burde måske gå ned i løn for at få klapsalver fra tilskuerne og klart vise, at han er klar til vise sine kvaliteter, hvis han får en ny chance' afslutter han.

.:FORSIDE:.