fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Agüero og Messi sammen kan være godt'

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.04.21

// Lionel Messi // Sergio Agüero // Rivaldo


I de seneste uger er Sergio Agüero blevet rygtet til Barca til sommer. Det rygte er Rivaldo nu ude at kommentere på. Han mener, at Agüero vil passe rigtig godt ind i Barca sammen med landsmanden Messi.

For en uges tid siden kom det frem, at Agüero forlader Manchester City efter denne sæson. Efter den udmelding er rygterne om et skifte tilbage til La Liga og nærmere bestemt til Barca kun taget til i styrke. Rivaldo mener da også, at Aguëro vil være en glimrende forstærkning til Barca.

'At hente Agüero på en fri transfer kan være et kup for Barca. Han har en god relation med Lionel Messi, og nu hvor Barca ikke har haft Luis Suárez i denne sæson, så vil Agüero nok gå direkte ind i startopstillingen hos Barca. Agüeros ankomst til catalanerne kan også hjælpe Joan Laporta med at overtale Messi om at blive' skrev Rivaldo på sin blog.

'Men det lader åbenbart til, at Ronald Koeman ikke er helt så enig i, at det kan være en god idé at hente Agüero. Det ser ud til, at Koeman kigger efter at forstærke truppen med yngre spillere, men at hente Agüero vil være en god mulighed for at forstærke angrebet uden at spendere særlig mange penge' afsluttede brasilianeren.

Der er næppe tvivl om, at den tidligere Barca-stjerne Rivaldo har ret i, at Agüero vil passe rigtig godt til Barca sammen med Messi. Som den mest scorende spiller i Manchester Citys historie vil han nok også kunne bidrage på Camp Nou.

.:FORSIDE:.