fbpx
Annonce

Pjanić kan bane vejen for aftale med Kalidou Koulibaly

Anders Lang Jensen - 29.05.22

// Miralem Pjanic // Kalidou Koulibaly

Trods den kommende tilgang af danske Andreas Christensen jagter Barca fortsat nyt blod til defensiven. Napolis Kalidou Koulibaly meldes som favorit, og en byttehandel med Miralem Pjanić kan bane vejen for en transfer.

30-årige Kalidou Koulibaly har i en lang årrække været en stor profil i Napolis centrale forsvar, og Barca har i længere tid holdt øje med senegaleseren. Koulibaly har kontraktudløb næste sommer, og det kan tvinge italienerne til at sælge forsvarsstyrmanden denne sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Miralem Pjanić vender tilbage til Barca nu efter endt lejeaftale i tyrkiske Besiktas, og midtbanespilleren har ingen fremtid i Barca. Napoli er interesseret i Pjanić, og en byttehandel med italienerne kan meget vel komme på tale, meldes det.

Ifølge avisen Sport er Napoli villige til at få Miralem Pjanić ind som forstærkning og sende Kalidou Koulibaly. Det vil derfor være en nøgle for Barca, at prisen på Koulibaly kan blive sænket, hvis man formår at blive enige om at gøre Pjanić til en del af aftalen.

Begge spillere deler samme agent nemlig Fali Ramadani. Derfor får agenten meget vel en afgørende rolle i chancerne for en aftale med Napoli i sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.