fbpx

Piqué leverede skapt angreb på Barca-ledelsen

Peter Vyff - 08.06.23

// Gerard Piqué

Barca har store økonomiske problemer, selvom en række spillere har gjort deres for at hjælpe til. Det drejer sig blandt andre om Piqué, der forleden kom med stor kritik af ledelsens måde at håndtere den økonomiske situation på.

Catalanerne skulle eftersigende have fået godkendt budgettet for næste sæson af La Liga, men det betyder dog ikke at Barca har fået styr på økonomien. Ledelsen er tilsyneladende nødsaget til at sælge en række førsteholdsspillere for at få planen til at lykkes, hvilket skal ses i lyset af, at klubikoner som Sergio Busquets, Jordi Alba og Gerard Piqué har givet afkald på et større beløb tilsammen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidstnævnte leverede forleden et større angreb på den nuværende Barca-ledelse, da han deltog i et interview med den argentinske tv-station, TN. Catalaneren stillede spørgsmålstegn ved håndteringen af den økonomiske situation, som der fortsat ikke er styr på, selvom de tre ovenævnte spillere har forladt Camp Nou.

'Vi har alle forladt klubben, og de har stadig økonomiske problemer. Vi blev alle kaldt skyldige i klubbens finansielle situation med vores høje løn, men nu er vi der ikke længere, og de kan fortsat ikke registrere spillere. Hvem skal ellers forlade klubben for at det lykkes', kom det fra Piqué.

Hans kommentar må siges at ramme plet, da han sammen med de to tidligere holdkammerater, ofte blev nævnt som hovedårsagerne til den trange økonomi. Trioen har dog sparet Barca for mange millioner euro, og det er derfor ikke underligt at Piqué undrer sig over, at der fortsat ikke er plads i budgettet til at registrere enkelte spilleres kontraktforlængelser, som Balde, Alonso, Araujo og Gavi.
.:FORSIDE:.