fbpx
Annonce

Pedri har spillet flest kampe af alle indtil nu!

FCBARCELONA.DK - 21.02.21

// Pedri


Der var næppe mange der havde forudset, at Pedri ville være den spiller med flest kampe på dette tidspunkt af sæsonen, men den 18-årige spanier har taget alle med storm og på rekordtid sikret sig en fast plads på holdet.

Pedri har deltaget i 34 ud af de 35 officielle kampe mod Barca har spillet indtil nu og det antal kan ingen anden spiller i truppen hamle op med. Frenkie de Jong og Antoine Griezmann kommer nærmest med 33 kampe.

Den udvikling er meget overraskende, for selvom alle vidste at Pedri var et kæmpetalent, er det ikke normalt at en knægt på 17-18 år på så kort tid tilkæmper sig en nøglerolle på et af verdens bedste klubhold.

I 23 af kampene er Pedri startet inde, mens han er blevet indskiftet i 11. Kun i en enkelt har han siddet helt udenfor og det var i en Champions League kamp mod Ferencvaros, hvor han skulle spares.

Koeman er dog udemærket klar over, at man skal passe godt på en så ung og uerfaren spiller, så det er kun i tre kampe at Pedri har spillet samtlige 90 minutter. Derfor er Pedri ikke den spiller i truppen med flest minutter. Han har spillet 2.184 og her overgås han klart af De Jongs 2.875 minutter og Griezmanns 2.560.

Det er ikke længe siden at Ronald Koeman erkendte, at Pedris udviking også er kommet som en stor overraskelse for ham. 'Den spiller der har overrasket mig mest er Pedri, først og fremmest fordi jeg ikke kendte ham i forvejen. Jeg vidst at Barca havde købt ham fra Las Palma og jeg havde set lidt video med hans spil, men jeg tror ikke nogen havde forventet hans forbedring' udtalte han i et interview.

I eftermiddag mod Cádiz runder Pedri med stor sandsynlighed sin kamp nr. 35 i Barca-trøjen, enten med en plads fra start eller som indskifter.

.:FORSIDE:.