fbpx
Annonce

Pedri: 'En luksus at spille sammen med Lewandowski'

Anders Lang Jensen - 08.08.22

// Pedri // Robert Lewandowski

Som sidste led i optakten til turneringstart i den kommende weekend spillede Barca det traditionsrige Joan Gamper-opgør mod mexicanske Pumas UNAM. Pedri blev dobbelt målscorer og lovpriser samarbejdet med Lewandowski.

En stensikker 6-0-sejr hjemme på Camp Nou var facit efter søndagens Joan Gamper-opgør mod mexicanske Pumas UNAM. Pedri blev dobbelt målscorer, mens Robert Lewandowski også kom på tavlen. Pedri kalder samarbejdet for en luksus efter opgøret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Vi ville vinde denne kamp for tilskuerne. Vi er meget optimistiske, og vi ser frem til starten af den nye sæson. Vi er Barca og kigger efter titlerne – specielt i denne sæson. Præsidenten og hele staben har gjort det virkelig godt med at hente de nye spillere ind’, sagde Pedri til Barca TV.

’Det er en luksus at spille sammen med Lewandowski, og han forsøger altid at lave mål. Min forståelse for ham på banen er normal, og jeg forsøger bare at kigge efter ham på banen’, sluttede midtbaneprofilen.

Robert Lewandowski åbnede sin målkonto i Barca-trøjen med sin scoring til 1-0, og angriberen blev desuden kåret til kampens spiller i Joan Gamper-opgøret.

pedri3

.:FORSIDE:.