fbpx
Annonce

Pedri: 'De nye indkøb er vigtige for os'

Simon Arun Vrábel - 22.07.22

// Pedri

Efter Barcas storsejr over Inter Miami udtalte Pedri sig til Barça TV om flere forskellige emner, her i blandt om de nye ansigter på holdet, indsatsen i kampen og om Lewandowsk som netop er blevet officielt præsenteret i blaugrana.

Det var en naturligt positiv og forventningsfuld Pedri som umiddelbart efter 0-6 sejren over Inter Miami udtalte sig til Barça TV. Holdets nye 8’er havde leveret en flot indsats på trods af at det ikke blev til mål i denne omgang.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi ønskede at starte kampen med dynamisk spil og det formåede vi så derfor er vi ekstra glade for sejren. Jeg føler mig godt tilpas, så nu handler det om at bygge yderligere på så vi kan få mere fart og rytme i spillet' indledte han.

Pedri, som igennem hele sæsonen og sommerens transfervindue har været blandt de mest sikre spillere under Xavis ledelse, blev da også efterfølgende spurgt ind til de mange nye ansigter som er stødt til truppen i løbet af de seneste få uger.

’De nye indkøb er vigtige for os. Det gør en stor forskel og derfor går vi også den nye sæson i møde med en stor portion entusiasme. Jeg har endnu ikke haft muligheden for at tale med Robert (red. Lewandowski), men vi ved alle hvor meget kvalitet han besidder. Alle dem som måtte stødte til truppen er velkommen og specielt hvis det er spillere på dét niveau' svarede han.

Forhåbentligt får Pedri og Lewandowski muligheden for at tale mere med hinanden i løbet af de kommende dage og første mulighed de to stjerner får for at spille sammen er når catalanerne i Las Vegas møder deres ærkerivaler Real Madrid, en kamp som spilles søndag morgen kl. 5.00 dansk tid.

.:FORSIDE:.