fbpx
Annonce

Officielt: Barca B skal i play-off om oprykning

FCBARCELONA.DK - 09.05.20

© FC Barcelona
// Barca B

Det spanske fodboldforbund RFEF har besluttet at gå direkte til play-off kampe i 2. division B i stedet for at afslutte sæsonen. Det betyder at Barca B nu skal ud i vigtige oprykningskampe.

De fire grupper i 2. division B, der er tredjebedste række i spansk fodbold, bliver ikke færdigspillet på grund af corona-krisen. Man er nået til 28. runde ud af 38 og man slutter med den stilling der er nu.

Det betyder at de fire øverste hold i hver gruppe skal ud i play-off kampe og da Barca B indtager 2. pladsen i gruppe 3, venter der dem nogle spændende kampe.

I alt 16 hold deltager i play-off kampene, nemlig følgende: Atlético Baleares, Ibiza, Atlético Madrid B, Peña Deportiva de Ibiza (gruppe 1), Logroñés, Cultural Leonesa, Athletic B, Valladolid B (gruppe 2), Castellón, Barça B, Sabadell, Cornellà (gruppe 3) og Cartagena, Marbella, Badajóz, Yeclano (gruppe 4).

Det ligger allerede fast, at Barca B skal møde enten Peña Deportiva, Valladolid B eller Yeclano. Hvem det bliver, afgøres ved lodtrækning. Det afgøres over en enkelt kamp på neutral bane og uden tilskuere. Vinder Barca B kampen, restererer der to runder mere, inden en eventuel oprykning er en realitet.

Der er endnu ikke sat datoer på for kampene. Det hele vil afhænge af coronakrisens udvikling og det er muligt, at man afgør det hele i en slags slutrunde, med samtlige kampe i samme by.

I Barcelona er man godt tilfredse med beslutningen, for det er sæsonens store mål at rykke op i 2. division A, hvor klubbens unge talenter får endnu bedre muligheder for at udvikle sig.

.:FORSIDE:.