fbpx
Annonce

Nico González undersøger muligheden for en lejeaftale

Anders Lang Jensen - 06.07.22

// Nico González

20-årige Nico González står i et dilemma denne sommer. Kampen om spilletid på midtbanen er enorm, og muligheden for at komme af sted på en lejeaftale kan lure i horisonten. Nico selv overvejer diverse muligheder.

Nico González har stor tillid fra Xavi og ledelsen på Camp Nou, men de mange store profiler på midtbanen vil gøre det svært for La Masia-talentet at få fast spilletid på førsteholdet i Barca. Selvom Nico er startet med resten af truppen efter sommerferien, kan et skifte komme på tale senere på sommeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor overvejer Nico González angiveligt lige nu selv at forlade Barca for at skifte væk på en lejeaftale i jagten på kontinuerlig spilletid. Det beretter avisen Mundo Deportivo. Nico er klar over, at situationen ikke har ændret sig i forhold til sidste sæson, og han overvejer altså seriøst en mulig lejeaftale.

Nico González mangler ikke klubber, der vil hente ham på leje denne sommer. Franske Olympique de Marseille er tidligere blevet meldt varme på Nico, mens La Liga-klubber som Real Betis, Valencia og Real Sociedad også er på banen, melder avisen.

.:FORSIDE:.