fbpx
Annonce

Netos brøler kan forcere Ter Stegens comeback

FCBARCELONA.DK - 01.11.20

© Getty Images
// Ter Stegen // Neto

Det var en fejl af de helt store man så i gårsdagens kamp mod Alavés, da Neto fumlede med bolden, så Rioja kunne bringe sit hold foran. Den fejl kan meget vel få Koeman til at forcere Ter Stegens comeback.

Der var spillet en halv time, da Piqué stoppede en Alavés omstilling og lagde bolden tilbage til Neto, som man så ofte ser det i Barcas spil. Den brasilianske keeper missede dog fælt, for boldkontrollen svigtede og det udnyttede Rioja til en let 1-0 scoring.

Fejlen skule vise sig at blive afgørende, for selvom Barca fik udlignet, lykkedes det ikke at hente sejren. Alavés fik ekstra kræfter af førringen og troen på, at de kunne få point mod storfavoritterne fra Barcelona.

Neto har ellers gjort det fint i Ter Stegens fravær her i sæsonens første kampe, men fejlen mod Alavés får mange til at ønske Ter Stegen tilbage i målet. Tyskeren træner med igen på normal vis og er ikke langt fra et comeback efter sin knæoperation.

På sit pressemøde op til kampen mod Alavés slog Ronald Koeman dog fast, at Ter Stegen har brug for lidt flere træninger, inden han igen sendes i aktion. Spørgsmålet er så, om hollænderen skifter mening efter Netos brøler.

Derfor kan det ikke afvises, at man allerede får Ter Stegen at se, når Barca på onsdag tager imod Dynamo Kiev i Champions League. Det opgør virker som god anledning til at komme i gang for tyskeren, for her kommer Barca næppe under det store pres.

.:FORSIDE:.