fbpx
Annonce

Neto: 'Vi er i stand til at vinde alle titler'

FCBARCELONA.DK - 09.10.20

© Getty Images
// Neto

Barcas reservekeeper Neto Murara har spillet en hovedrolle her i sæsonstarten, hvor Ter Stegen sidder ude efter sin knæoperation. I en snak med Barca TV ser han tilbage på de første indtryk fra sæsonen.

'Jeg har en god fornemmelse og arbejder godt. Jeg forsøger at forbedre mig, som jeg også gjorde hele sidste sæson. Jeg træner ikke bare for at starte inde, men også for at udvikle mig. Jeg har ingenting fået foræret og har altid kæmpet for det, siden starten i Brasilien' indledte Neto.

'Koeman kræver stor intensitet i spillet og fart i bolden. Det kræver han også af mig, så holdet kan spille så hurtigt som muligt. Vi er ved at blive et sammentømret hold, som man så i kampen mod Celta, hvor vi spillede en mand i undertal' udtalte brasilianeren.

'Det har været en anderledes sæsonforberedelse. Vi har ikke haft meget tid med vores nye træner, men vi har kunne træne og forstår hvad det er han ønsker. Denne sæson bliver mere krævende med tre kampe om ugen' fortsatte han.

'Det bliver en atypisk sæson, men det skal vi kunne klare, for det er det samme for alle hold. Resutaterne er gode indtil nu, men vi skal fortsætte i samme tempo, for ellers kan resultaterne ikke bruges til noget' sagde han videre.

Neto blev til sidst spurgt, hvilke målsætninger han ser for holdet, efter den skuffende sidste sæson. 'Udover at revanchere os, ønsker man i Barca at vinde alle titler. Vi ved alle, at vi er forpligtet til at vinde trofæer og vi er i stand til at gøre det' svarede han.

.:FORSIDE:.