fbpx
Annonce

Neto Murara meldes på vej til Lazio

FCBARCELONA.DK - 19.06.22

Det kan være der snart kommer en afklaring på reservekeeper Neto Muraras fodboldmæssige fremtid. Barca er angiveligt klar til at lade ham rejse på fri transfer og nu meldes der om kontakter til Lazio i Serie A.

Det blev ikke meget man fik set Neto i aktion i den forgange sæson, hvor Ter Stegen spillede næsten alle kampe. Det er forventningen at Barca vil have Iñaki Peña som ny reservemålmand og dermed skal der findes en ny klub til Neto.

Artiklen fortsætter under annoncen


Neto vil næppe modsætte sig et skifte, for han prøvede allerede at komme væk i vinterens transfervindue, men det ville Xavi ikke være med til. Nu er vejen banen for brasilianeren, som Barca med stor sandsynlighed vil lade rejse ganske gratis, selvom der resterer et år af hans kontrakt. Ønsket er at spare Netos løn, så der kan gøres plads til nye spillere i lønregnskabet.

Ifølge avisen Sport har italienske Lazio taget kontakt til Netos repræsentant og det vurderes, at et skifte er realistisk. Lazio ønsker ikke at betale en overgangssum, men beder Neto sørge for, at han kan rejse på fri transfer.



// Neto
.:FORSIDE:.