Monchu har mange bejlere og forventes solgt

FCBARCELONA.DK - 29.07.20

© Getty Images

B-holdets anfører, Ramón Rodríguez Jiménez, bedre kendt som Monchu, har haft en flot sæson. Det giver ham dog næppe en plads hos førsteholdet og derfor tegner det til et salg og der er stor interesse i ligaen.

Den kun 20-årige Monchu havde stor andel i, at B-holdet nået hele vejen til finalen om oprykning til 2. division, hvor det dog glippede på selve målstregen med 2-1 nederlaget til Sabadell.

Monchu har været en klar lederskikkelse på B-holdet, hvor han er en af de største profiler. Han går altid forrest og respekteres for sit vinderinstinkt. Den flotte indsats denne sæson har vækket interessen hos andre klubber fra ligaen, hvor Valencia, Real Sociedad og Betis nævnes som kandidater.

Intet tyder på at Barca mener at Monchu er klar til førsteholdet den kommende sæson. Konkurrence på midtbanen er hård og det ville i givet fald betyde meget tid på bænken for en ung spiller som Monchu, hvilket vil være hæmmende for hans udvikling.

Samtidig er det tiden at forlade 2. division B og tage springet til en anden klub i ligaen. Her kunne en lejeaftale være oplagt, men Barca vil også gerne have penge i kassen. Derfor skulle planen være, at sælge ham med en tilbagekøbsret om en eller to sæsoner. Det skriver avisen Sport.

.:FORSIDE:.