fbpx
Annonce

Messi øgede sin chance for at vinde Guldstøvlen

Hozaifa Al Haddad - 24.02.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Guldstøvlen

Messi scorede som bekendt  hele fire mål imod baskerne fra Eibar, efter en måltørke på fire kampe. Han er nu oppe på 18 mål i ligaen og med 13 kampe igen er der stadig chancer for, at han kan vinde Guldtøvlen for syvende gang.

Med sine fire mål lørdag, sørgede Lionel Messi for at klatre otte pladser op på den europæiske klassifikation for Guldstøvlen, der uddeles til den mest scorende i de europæiske ligaer. Her befinder han sig nu på 6. pladsen med 13 kampe tilbage i ligaen.

På førstepladsen er italienske Ciro Immobile fra Lazio med 26 mål i ligaen, som samlet set giver ham 52 point. Messi har indtil videre 18 mål og 36 point hvilket vil sige at han har otte mål op til italieneren på førstepladsen.

Det vil ikke være overraskende hvis argentineren i løbet af de næste par runder, skubber sig endnu tættere på Ciro Immobile på topscorerlisten.

Selvom Lionel Messi igennem årene gjort det klart at individuelle priser ikke er vigtige for ham, og at det kun er klubtrofæer, som han målrettet går efter at vinde, vil det alligevel være en kæmpe bedrift af ham, at vinde sin syvende Guldstøvle foran angribere som Immobile, Lewandowski og Haaland.

Messis næste mulighed for at komme tættere på Ciro Immobile på førstepladsen bliver på Bernabéu mod Real Madrid, hvor argentineren har for vane at score. 15 mål har argentineren indtil videre scoret på madrilenernes hjemmebane, et tal som forhåbenligt bliver udbygget på søndag fra klokken 21.

.:FORSIDE:.