Trincão: 'Vi kommer til at nyde Messi i lang tid'

Magnus Wind - 21.11.20

© Getty Images

Trincão udtaler i et interview med avisen El Mundo Deportivo, at han tror Lionel Messi vil fortsætte i Barca efter denne sæson. Desuden blev der set frem mod lørdagens svære udekamp mod Atlético Madrid. 

20-årige Trincão har fået en god start på tilværelsen som Barca-spiller, da det er blevet til spilletid i 9 af sæsonens første 10 kampe. Portugiseren har medvirket i et interview med avisen El Mundo Deportivo, hvor Lionel Messis fremtid i Barca blev diskuteret. 

'Jeg tror, at Messi vil fortsætte i Barca efter denne sæson. Han er meget rolig i omklædningsrummet og vil altid træne. Vi kommer til at nyde ham i Barca i lang tid' indleder Trincão interviewet og fortsætter, da han bliver spurgt om rivaliseringen mellem Messi og Cristiano Ronaldo. 'Det bedste ved dem, er deres vilje til at vinde. De er gode ledere og hjælper deres holdkammerater'.  

Der blev også set frem mod lørdagens kamp mod Atlético Madrid. 'Det bliver en god kamp. Vi har et godt hold ligesom vores rival. De har nogle gode spillere og en god træner, men vi vil gøre alt for at vinde' afslutter Trincão interviewet.

.:FORSIDE:.