fbpx

Memphis skuffende endnu en gang

FCBARCELONA.DK - 24.11.21

// Memphis Depay // Benfica

instabar


Barca måtte nøjes med 0-0 mod Benfica i et opgør hvor de dominerede klart og havde fortjent sejren. Der blev ydet en god indsats fra de fleste spillere, men Memphis Depay viste sig på ny som en skuffelse i front.

I mangel på angribere er det afgørende at dem der kan spille, gør det det godt. Det gjorde Demir mod Benfica, men det modsatte billede tegner sig af Memphis og det begynder at ligen et problem for hollænderen.

Indsatsen fra Memphis var præget af forkerte beslutninger og misforståelser i samspillet med holdkammeraterne. I flere tilfælde smed han bolden væk i situationer der kunne være blevet farlige og han virker som en spiller der tvivler på sig selv. Han var også uopmærksom i flere situationer, hvor der blev dømt offside mod ham.Memphis er kendt for sine individuelle aktioner og kreative løsninger, men heller ikke det så man noget til i opgøret mod Benfica. Heller ikke farlige afslutninger blev det til fra Memphis' fødder.

Det er indlysende at Xavi må gøre en indsats for at få Memphis i gang, som man ser det på det hollandske landshold, hvor han gør en forskel og ofte er afgørende.

.:FORSIDE:.